Αρχική - Προϊόντα - 3D μηχανή εκτύπωσης

Πλατφόρμα Βιομηχανική τρισδιάστατη μηχανή εκτύπωσης | SLM Metal, SLS Nylon, SLA Large Resin 3D Printer

Οι βιομηχανικές μηχανές τρισδιάστατης εκτύπωσης φέρνουν επανάσταση στην κατασκευή με καινοτόμες τεχνολογίες όπως το Selective Laser Melting (SLM), το Selective Laser Sintering (SLS) και τη Stereolithography (SLA). Αυτά τα ισχυρά τρισδιάστατα συστήματα προσφέρουν πρωτοφανή ελευθερία σχεδίασης, γρήγορους χρόνους επαναφοράς και οικονομική απόδοση για την παραγωγή πολύπλοκων, ελαφρών εξαρτημάτων σε υλικά όπως μέταλλα και πλαστικά μηχανικής ποιότητας.

Βασικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Η SLM χρησιμοποιεί λέιζερ για να λιώσει πλήρως τη μεταλλική σκόνη σε πλήρως πυκνά εξαρτήματα με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες. Ιδανικό για σύνθετες γεωμετρίες στην αεροδιαστημική, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις ιατρικές εφαρμογές.

  • Η SLS συγχωνεύει επιλεκτικά πλαστικές, κεραμικές ή μεταλλικές σκόνες σε ακριβή, ανθεκτικά μέρη χωρίς να χρειάζεται στηρίγματα.
  • Η SLA χρησιμοποιεί λέιζερ UV για τη σκλήρυνση υγρών φωτοπολυμερών ρητινών σε λεία πλαστικά μέρη με υψηλή λεπτομέρεια. Ιδανικό για οπτικά πρωτότυπα που απαιτούν περίπλοκα χαρακτηριστικά και φινιρίσματα επιφανειών.

Με τους βιομηχανικούς τρισδιάστατους εκτυπωτές, οι μηχανικοί μπορούν να ενοποιήσουν συγκροτήματα σε μεμονωμένα μέρη, να ενσωματώσουν προηγμένες εσωτερικές δομές για ελαφρύ βάρος και να κατασκευάσουν εξειδικευμένα εξαρτήματα βελτιστοποιημένα για αντοχή, αντοχή στη θερμότητα και άλλες ανάγκες. Αυτό επιτρέπει ταχύτερη ανάπτυξη προϊόντος, επικύρωση σχεδίασης και παραγωγή σε σύγκριση με την κατεργασία CNC ή τη χύτευση με έγχυση.

Είτε χρειάζεστε μερικά πρωτότυπα είτε χιλιάδες ανταλλακτικά τελικής χρήσης, οι βιομηχανικές μηχανές τρισδιάστατης εκτύπωσης προσφέρουν την ευελιξία και την τεχνολογία για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Ανακαλύψτε πώς αυτά τα συστήματα μπορούν να μεταμορφώσουν την κατασκευή σας σήμερα.

2024 Καλύτερο βιομηχανικό μηχάνημα 3D εκτυπωτή Προς πώληση!

Αγορά Εκτυπωτές SLM, SLS, SLA 3D απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 4

SLM Metal 3D Printer – SLM Series

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $59,999.00 για Μεταπωλητή με Βασικές Προδιαγραφές.
Οι εκτυπωτές μας βιομηχανικού επιπέδου SLM/DMLS 3D, γνωστοί και ως μεταλλικές μηχανές τρισδιάστατης εκτύπωσης, είναι μια τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει την

SLS Nylon 3D Printer – SLS Series

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από για Μεταπωλητή με Βασικές Προδιαγραφές. $29,999.00
Ο νάιλον 3D εκτυπωτής μας SLS είναι μια συσκευή προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για βιομηχανική παραγωγή και επιστημονική έρευνα. Προσφέρουμε προηγμένο SLS

SLA Resin 3D Printer – Σειρά SLA

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από για Μεταπωλητή με Βασικές Προδιαγραφές. $14,999.00
Ο δικός μας SLA 3D Printer, μια τεχνολογία υψηλής ακρίβειας και γρήγορης εκτύπωσης που χρησιμοποιεί τη συσκευή Stereolithography (SLA) για τη δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων. Αυτό

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.