Πλατφόρμα Πηγή λέιζερ RF CO2 | CO2 Metal Tube Laser

Οι πηγές λέιζερ RF CO2 είναι γνωστές για την υψηλή απόδοση, τη σταθερότητα και την εντυπωσιακή απόδοση ισχύος. Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα δέσμης, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται ευρέως σε γραμμές βιομηχανικής παραγωγής για διάφορες εφαρμογές όπως κοπή με λέιζερ, σήμανση, συγκόλληση, διάτρηση και ψυχρή επεξεργασία. Αυτές οι πηγές λέιζερ καλύπτουν πολλαπλά μήκη κύματος, συμπεριλαμβανομένων των 9.3um, 10.2um και 10.6um, με ισχύ που κυμαίνεται από 20W έως 450W. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για μη μεταλλικά υλικά όπως ακρυλικό, ξύλο, χαρτί, ύφασμα, δέρμα, πολυμερές, γυαλί, πλαστικό, καουτσούκ, πέτρα, κεραμικά και άλλα.

Κατά την επεξεργασία μη μεταλλικών υλικών με χρήση λέιζερ CO2, η βασική μέθοδος περιλαμβάνει την επέκταση και την εστίαση της δέσμης λέιζερ στο υλικό. Αυτό προκαλεί στιγμιαία εξάτμιση στο εστιακό σημείο, επιτρέποντας την κοπή ή τη χάραξη.

Η ισχύς εξόδου των πηγών λέιζερ RF CO2 μπορεί να ποικίλλει από μερικά watt έως αρκετά κιλοβάτ. Είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη ισχύ με βάση το πάχος του υλικού, την ταχύτητα επεξεργασίας και την απορρόφηση υλικού για να επιτύχετε τη βέλτιστη απόδοση και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ως γενική οδηγία, η ισχύς λέιζερ που χρησιμοποιείται για την κοπή δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% της μέγιστης ισχύος εξόδου της πηγής λέιζερ για να διασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση και αποτελέσματα.

Πηγή λέιζερ 2024 με την καλύτερη τιμή Προς πώληση!

Αγορά πηγή ινών, UV, CO2 και πράσινου λέιζερ απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Δείχνοντας το μόνο αποτέλεσμα

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.