Αρχική - Προϊόντα - laser Πηγή - Laser ινών CW

Πλατφόρμα Πηγή λέιζερ ινών CW | Laser ινών υψηλής ισχύος 300-80000W

Οι πηγές λέιζερ ινών CW υψηλής ισχύος, γνωστές και ως λέιζερ ινών συνεχούς κύματος, χρησιμοποιούνται ευρέως σε προηγμένους τομείς παραγωγής όπως η κοπή με λέιζερ, η συγκόλληση και η τήξη. Αυτά τα λέιζερ ινών χρησιμοποιούν μια δέσμη λέιζερ υψηλής ισχύος που εστιάζεται στο υλικό για να δημιουργήσει ένα θερμικό αποτέλεσμα για την επεξεργασία υλικού. Οι πηγές λέιζερ ινών CW υψηλής ισχύος μπορούν να χωριστούν σε λέιζερ ινών CW απλής λειτουργίας και λέιζερ ινών συνεχούς κύματος πολλαπλών λειτουργιών. Επί του παρόντος, βιομηχανικής ποιότητας λέιζερ ινών συνεχών κυμάτων μονής λειτουργίας και πολλαπλών λειτουργιών μπορούν να έχουν μέγιστη ισχύ εξόδου έως 20 kW και 500 kW.

Οι πηγές λέιζερ ινών CW είναι πολύ σταθερές για συγκόλληση με λέιζερ, ιδιαίτερα για μπαταρίες λιθίου. Οι μπαταρίες λιθίου είναι βασικά συστατικά των ηλεκτρικών οχημάτων που καθορίζουν άμεσα τη συνολική απόδοση του οχήματος. Η ακρίβεια και η αυτοματοποίηση του εξοπλισμού παραγωγής επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα, την απόδοση και τη συνέπεια των μπαταριών. Επομένως, οι κατασκευαστές έχουν υψηλές απαιτήσεις για αντοχή συγκόλλησης, ποιότητα δοκού, αποτέλεσμα συγκόλλησης και σταθερότητα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ίνα CW είναι η καλύτερη επιλογή.

Τα κύρια μέρη των μπαταριών λιθίου που πρέπει να συγκολληθούν είναι το κέλυφος, το αυτί του ηλεκτροδίου, η αντιεκρηκτική μεμβράνη και η μπαταρία. Η τεχνολογία συγκόλλησης με λέιζερ ινών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκόλληση στεγανοποίησης δομών βαλβίδων ασφαλείας, τη συγκόλληση σφράγισης πλάκας κάλυψης, τη συγκόλληση αυτιού με απαγωγή, τη συγκόλληση συγκροτήματος αυτιού και τη συγκόλληση σύνδεσης συστοιχίας μπαταριών.

Στον τομέα της κοπής με λέιζερ, οι πηγές λέιζερ ινών CW έχουν εξαιρετική ποιότητα δέσμης και σταθερότητα. Οι πηγές λέιζερ ινών CW μπορούν να επιτύχουν ακριβέστερη κοπή παχύρρευστων πλακών, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση επεξεργασίας.

Οι πηγές λέιζερ ινών υψηλής ισχύος CW είναι ευρέως εφαρμόσιμες για κοπή, συγκόλληση, διάτρηση, καθαρισμό, επένδυση, κατασκευή πρόσθετων μιας μεγάλης σειράς μεταλλικών υλικών όπως ανοξείδωτος χάλυβας, ανθρακούχο χάλυβας, αλουμίνιο, χαλκός κ.λπ.

Καλύτερη πηγή λέιζερ ινών CW 2024 Προς πώληση!

Αγορά Πηγή λέιζερ ινών CW 300W-80000W απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 3

Πηγή λέιζερ ινών CW 300W – 6000W | Σειρά μεμονωμένης ενότητας

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $1,399.00 Για μαζικό αγοραστή.
Παρουσιάζουμε την τρίτη γενιά πηγών λέιζερ ινών συνεχούς κύματος απλής λειτουργίας από τη Raycus, που καλύπτουν μια σειρά από 300W έως 6000W.

6000W – 80000W CW Πηγή λέιζερ ινών | Σειρά πολλαπλών μονάδων

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $99.00 Για μαζικό αγοραστή.
Παρουσιάζουμε την πηγή λέιζερ ινών CW υψηλής ισχύος Raycus 6000W-80000W. Αυτή η πηγή λέιζερ προσφέρει υψηλή απόδοση ηλεκτρο-οπτικής μετατροπής (>40%), εξαιρετική

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.