Πλατφόρμα Φακός σάρωσης F-theta | Τηλεκεντρικός φακός F-theta | 355nm - 10600nm

Παρουσιάζουμε τον φακό σάρωσης F-theta, ένα ευέλικτο οπτικό εξάρτημα που χρησιμοποιείται ευρέως σε διαδικασίες σήμανσης με λέιζερ, κοπής, διάτρησης και χάραξης. Ο φακός σάρωσης F-theta επιτρέπει γρήγορη και ομοιόμορφη σάρωση σε ολόκληρο το οπτικό πεδίο, με ελεγχόμενη παραμόρφωση εντός 0.2%. Πληρώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για προηγμένους φακούς, η σειρά προϊόντων μας ξεχωρίζει για την πλήρη ποικιλία, την άμεση διαθεσιμότητα, την αξιόπιστη ποιότητα και την πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Η σειρά φακών σάρωσης F-theta χωρίζεται σε τρεις κύριες κατηγορίες:

1. Φακός σάρωσης F-theta επίπεδου πεδίου:
Καλύπτοντας ένα εύρος μήκους κύματος από 355nm υπεριώδες (UV) έως υπέρυθρο 10.6um, οι φακοί σάρωσης F-theta από οπτικό γυαλί είναι κατάλληλοι για τις περισσότερες βιομηχανικές σήμανση λέιζερ χαμηλής ισχύος και άλλες εφαρμογές επεξεργασίας λέιζερ στην αγορά. Σε σύγκριση με τηγμένο πυρίτιο, οι οπτικοί γυάλινοι φακοί προσφέρουν μεγαλύτερη γωνία σάρωσης. Οι φακοί σάρωσης F-theta από τηγμένο πυρίτιο υψηλής ισχύος έχουν υψηλότερο όριο βλάβης για να αντέχουν σε υψηλή ισχύ λέιζερ και καλύτερη θερμική σταθερότητα για μείωση της θερμικής εστιακής μετατόπισης. Για σταθερή εστίαση σε εφαρμογές επεξεργασίας λέιζερ υψηλής ισχύος, χρησιμοποιούνται ευρέως φακοί σάρωσης τήγματος πυριτίου F-theta υψηλής ισχύος. Οι φακοί σάρωσης ZnSe F-theta είναι σχεδιασμένοι για λέιζερ CO2, κατασκευασμένοι από κρύσταλλο σεληνιούχου ψευδαργύρου, με μήκος κύματος που κυμαίνεται κυρίως από 9.3μm έως 10.6μm.

2. Τηλεκεντρικός φακός σάρωσης F-theta:
Η γωνία πρόσκρουσης του τηλεκεντρικού μας φακού σάρωσης F-theta ελέγχεται αυστηρά για να διασφαλιστεί ότι η εξερχόμενη δέσμη είναι σχεδόν κάθετη στο επίπεδο εργασίας σε οποιαδήποτε γωνία πεδίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά βελτιωμένη στρογγυλότητα του εστιακού σημείου, ομοιομορφία διεύθυνσης xy και καθετότητα διεύθυνσης z σε ολόκληρη την περιοχή επεξεργασίας λέιζερ. Επομένως, οι τηλεκεντρικοί φακοί σάρωσης F-theta προσφέρουν ειδικά πλεονεκτήματα στη μηχανική κατεργασία ακριβείας και στην κατακόρυφη διάτρηση. Οπτικό ζΟι τηλεκεντρικοί φακοί σάρωσης f-theta lass είναι κατάλληλοι για επεξεργασία λέιζερ χαμηλής ισχύος, ενώ οι φακοί σάρωσης με τηλεκεντρικό πυριτία f-theta έχουν υψηλότερο όριο βλάβης για να αντέχουν σε υψηλή ισχύ λέιζερ.

3. Αχρωματικός φακός σάρωσης F-theta:
Διαθέτοντας μοναδικό αχρωματικό σχεδιασμό, ο αχρωματικός μας φακός σάρωσης F-theta ευθυγραμμίζει το εστιακό επίπεδο εργασίας ενός λέιζερ 1064 nm με το εστιακό επίπεδο ορατού φωτός που παρακολουθείται από μια κάμερα CCD, επιτρέποντας καθαρή απεικόνιση για επεξεργασία λέιζερ πλήρους πεδίου CCD (ομοαξονική όραση).

Καλύτερος φακός σάρωσης F-theta 2024 Προς πώληση!

Αγορά Φακός f-theta 355-10600nm απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 4

Αχρωματικός φακός σάρωσης F-theta

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $399.00 Για μαζικό αγοραστή.
 • Πολύ ανταγωνιστική τιμή.
 • Διαθέσιμη προσαρμογή OEM / ODM.

Φακός σάρωσης F-theta Galvo

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $19.90 Για μαζικό αγοραστή.
 • Πλήρες μήκος κύματος από 355nm έως 10.6um.
 • Πλήρες εύρος εστιακού μήκους από 63 mm έως 1450 mm.
 • Υλικό οπτικού γυαλιού υψηλής ποιότητας, συντηγμένου πυριτίου και σεληνίου ψευδαργύρου.
 • Πολύ ανταγωνιστική τιμή.
 • Διαθέσιμη προσαρμογή OEM / ODM.

Τηλεκεντρικός φακός σάρωσης F-theta Galvo

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $599.00 Για μαζικό αγοραστή.
 • Πλήρες μήκος κύματος από 355nm έως 1940um.
 • Πλήρες εύρος εστιακού μήκους από 32 mm έως 330 mm.
 • Υλικό οπτικού γυαλιού και συντηγμένου πυριτίου υψηλής ποιότητας.
 • Πολύ ανταγωνιστική τιμή.
 • Διαθέσιμη προσαρμογή OEM / ODM.

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Φακός σάρωσης λέιζερ F-theta | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Προηγμένος φακός σάρωσης και εστίασης F-theta με οπτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, λιωμένο πυρίτιο και υλικά ZnSe.

Στον τομέα της τεχνολογίας λέιζερ, η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Οι φακοί f-theta, γνωστοί και ως φακοί σάρωσης ή γραμμικοί φακοί, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτών των στόχων. Σχεδιασμένοι για να διασφαλίζουν μια σχέση μεταξύ του ύψους της εικόνας και της γωνίας σάρωσης (y=f*θ), αυτοί οι φακοί είναι ζωτικής σημασίας για εφαρμογές που απαιτούν ομοιόμορφη ποιότητα εικόνας σε ένα επίπεδο. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου εμβαθύνει στα χαρακτηριστικά, τους τύπους και τα κριτήρια επιλογής των φακών f-theta, παρέχοντας πληροφορίες για επαγγελματίες και λάτρεις της βιομηχανίας λέιζερ.

Χαρακτηριστικά φακών f-theta

Οι φακοί F-theta διαθέτουν πολλά διακριτικά χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν στις εφαρμογές λέιζερ. Πρώτον, παρέχουν ένα επίπεδο επίπεδο απεικόνισης για μονοχρωματικό φως, διασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα εικόνας με ελάχιστες εκτροπές. Επιπλέον, προσφέρουν μια ικανότητα γραμμικής σάρωσης, όπου μια ορισμένη ταχύτητα εκτροπής του προσπίπτοντος φωτός αντιστοιχεί σε μια περίπου σταθερή ταχύτητα σάρωσης. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια και ομοιομορφία στις διαδικασίες σάρωσης με λέιζερ.

Τύποι φακών f-theta

Η ταξινόμηση των φακών f-theta μπορεί να βασίζεται στον αριθμό των στοιχείων φακού που περιέχουν, όπως διαμορφώσεις ενός στοιχείου, διπλού και τριπλού στοιχείου. Γενικά, οι φακοί ενός στοιχείου είναι απλούστεροι και πιο οικονομικοί, ιδιαίτερα σε εφαρμογές λέιζερ CO2 όπου το κόστος υλικού είναι υψηλότερο. Η επιλογή μεταξύ διαφορετικών τύπων εξαρτάται συχνά από τα υλικά και την πολυπλοκότητα της διαδικασίας κατασκευής. Επιπλέον, οι φακοί f-theta είναι διαθέσιμοι για διάφορα μήκη κύματος, συμπεριλαμβανομένων των 266nm DUV, 355nm UV, 450nm μπλε φωτός, 532nm πράσινου φωτός και ινών 1064nm, με τους φακούς ινών 1064nm και 10.6um CO2 να είναι μεταξύ των πιο κοινών φακών.

Επιλέγοντας τον σωστό φακό f-theta: Βασική γνώση

Κατά την επιλογή ενός φακού f-theta, πολλές τεχνικές παράμετροι είναι ζωτικής σημασίας, όπως το μήκος κύματος εργασίας, το εύρος σάρωσης (ή εστιακή απόσταση) και η διάμετρος του εστιασμένου σημείου. Το μήκος κύματος εργασίας καθορίζεται από την πηγή λέιζερ, ενώ το εύρος σάρωσης επηρεάζεται από την εστιακή απόσταση του φακού. Ένα ουσιαστικό στοιχείο είναι το εστιασμένο μέγεθος του σημείου, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας λέιζερ. Οι μηχανικοί τονίζουν τη σημασία της αντιστοίχισης του φακού με τις απαιτήσεις της εφαρμογής, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η περιοχή σάρωσης και το υλικό που υποβάλλεται σε επεξεργασία.

Καινοτόμες λύσεις για σύνθετες ανάγκες σήμανσης λέιζερ

Όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις όσον αφορά τη συμφωνία της ακρίβειας σήμανσης με το εύρος, μπορούν να ληφθούν υπόψη διάφορες προσεγγίσεις. Οι προηγμένες τεχνικές όπως τα συστήματα σάρωσης 3D, η χρήση φακών μικρού πεδίου σε συνδυασμό με πλατφόρμες XY, η επιλογή τηλεκεντρικών φακών ή η επιλογή συστημάτων λέιζερ UV ή EUV, προσφέρουν πιθανές λύσεις. Αυτές οι μέθοδοι, που αναπτύχθηκαν και προτείνονται από μηχανικούς, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να επιτύχουν αποτελέσματα σήμανσης με λέιζερ υψηλής ποιότητας ακόμη και σε απαιτητικές εφαρμογές.

Συμπέρασμα: Πλοήγηση στον κόσμο των φακών f-theta

Η επιλογή του σωστού φακού f-theta, είτε για φακό σάρωσης λέιζερ είτε για οποιαδήποτε συγκεκριμένη εφαρμογή, είναι μια κρίσιμη απόφαση που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το αποτέλεσμα των εργασιών επεξεργασίας λέιζερ. Κατανοώντας τα χαρακτηριστικά, τους τύπους και τα κριτήρια επιλογής αυτών των φακών, οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να κάνουν ενημερωμένες επιλογές που ενισχύουν την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της εργασίας τους. Καθώς το τοπίο της τεχνολογίας λέιζερ συνεχίζει να εξελίσσεται, η ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και λύσεις στην τεχνολογία φακών f-theta θα είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.