Αρχική - Προϊόντα - Λέιζερ μηχανή συγκόλλησης - Μηχανή συγκόλλησης με λέιζερ κοσμημάτων

Συγκολλητής Laser Κοσμημάτων | Μηχανή συγκόλλησης με λέιζερ κοσμημάτων για επισκευή κοσμημάτων

Οι συγκολλητές λέιζερ κοσμημάτων φέρνουν επανάσταση στον σχεδιασμό, την επισκευή και την κατασκευή κοσμημάτων. Αυτά τα εργαλεία υψηλής ακρίβειας χρησιμοποιούν μια συμπυκνωμένη δέσμη λέιζερ για τη σύντηξη μετάλλων μεταξύ τους για ισχυρές, καθαρές συγκολλήσεις σε δευτερόλεπτα. Η έντονη θερμότητα και η ακριβής ακρίβεια του λέιζερ επιτρέπουν περίπλοκες εργασίες συγκόλλησης που δεν είναι δυνατές με τους παραδοσιακούς φακούς συγκόλλησης.

Με μια συσκευή συγκόλλησης με λέιζερ κοσμημάτων, οι κοσμηματοπώλες μπορούν να αλλάξουν απρόσκοπτα το μέγεθος των δαχτυλιδιών, να γεμίσουν το πορώδες στα χυτά υλικά, να επανατοποθετήσουν τις ακίδες, να συναρμολογήσουν σύνθετα κομμάτια και πολλά άλλα χωρίς ζημιά στις γύρω περιοχές. Η στενή ζώνη συγκόλλησης αφήνει ελάχιστα ίχνη για σχεδόν αόρατες αρθρώσεις. Ακόμη και ανόμοια μέταλλα όπως η πλατίνα και ο χρυσός 18 καρατίων δεν δημιουργούν πρόβλημα.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν μειωμένη σπατάλη υλικών, ταχύτερη ανάκαμψη, δυνατότητα συγκόλλησης προηγουμένως «μη συγκολλήσιμων» τεμαχίων και χαμηλότερο μακροπρόθεσμο κόστος σε σύγκριση με την εξωτερική ανάθεση εργασιών συγκόλλησης με λέιζερ. Οι πελάτες θα εκπλαγούν με το τι μπορεί να πετύχει εύκολα ο κοσμηματοπώλης τους τώρα.

Οι μηχανές συγκόλλησης λέιζερ κοσμημάτων αντιπροσωπεύουν το μέλλον για καταστήματα λιανικής πώλησης κοσμημάτων, μικρά στούντιο και μεγάλους κατασκευαστές. Η ακρίβεια, η ταχύτητα και η έλλειψη παραμόρφωσης ανοίγουν νέες πόρτες για δημιουργικά σχέδια και απαιτητικές επισκευές. Οποιοσδήποτε κοσμηματοπώλης θέλει να εργαστεί πιο έξυπνα, να επεκτείνει τις δυνατότητες και οι πελάτες του wow χρειάζονται ένα από αυτά τα εργαλεία που αλλάζουν το παιχνίδι στο κατάστημά τους.

2024 Καλύτερος Συγκολλητής λέιζερ κοσμημάτων Προς πώληση!

Αγορά μηχανή συγκόλλησης με λέιζερ κοσμημάτων απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 2

Mini Jewellery Laser Welding Machine – Series JW-M

Από $1,999.00 για Μεταπωλητή με Βασικές Προδιαγραφές.
  • Υψηλή ταχύτητα συγκόλλησης.
  • Μικρό σημείο συγκόλλησης, ανεπηρέαστο χρώμα της περιβάλλουσας περιοχής.
  • Παρακολούθηση CCD σε πραγματικό χρόνο για ακριβή εντοπισμό θέσης.
  • Καθαρίστε τη συγκόλληση κάθε φορά.
  • 0.1mm Εξαιρετικά Λεπτή Συγκόλληση Μετάλλων.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον και χωρίς ρύπανση.

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.