Αρχική - Προϊόντα - Οπτική & Φακός - Ακροφύσιο λέιζερ

Πλατφόρμα Ακροφύσια λέιζερ | για κοπή & συγκόλληση με λέιζερ

Τα ακροφύσια λέιζερ είναι απαραίτητα εξαρτήματα για εφαρμογές κοπής και συγκόλλησης με λέιζερ. Κατευθύνουν με ακρίβεια τη δέσμη λέιζερ και βοηθούν τα αέρια στην περιοχή εργασίας για ομαλές, αποτελεσματικές κοπές και συγκολλήσεις. Η εκτεταμένη γκάμα ακροφυσίων λέιζερ μας καλύπτει διάφορα υλικά, διαμορφώσεις, επιστρώσεις και μεγέθη στομίων για να ταιριάζουν σε διαφορετικές απαιτήσεις κοπής.

Τα ακροφύσια μονής στρώσης διαθέτουν απλή εσωτερική δομή ιδανική για άζωτο κοπή ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου. Η στενή ροή αερίου συγκεντρώνει τη θερμότητα για στενές, ομαλές κοπές. Τα ακροφύσια διπλής στρώσης επάγουν υπερηχητικές ταχύτητες αερίου για ταχεία κοπή οξυγονούχου ανθρακούχου χάλυβα, αλλά με φαρδύτερα άκρα. Οι μη επικαλυμμένες και επιχρωμιωμένες επιλογές εξισορροπούν την αντοχή και την αντοχή στο πιτσίλισμα.

Οι διάμετροι στομίου από 0.5 mm έως 6 mm ελέγχουν τη ροή αερίου και τα χαρακτηριστικά δοκού για βέλτιστες κοπές σε λεπτά έως εξαιρετικά παχιά υλικά. Οι μικρότερες διάμετροι εστιάζουν τη δοκό πιο σφιχτά για κοπή ακριβείας κάτω από 3 mm. Οι μεγάλες διάμετροι διαχέουν την ενέργεια για σταθερή διείσδυση σε πλάκες πάχους άνω των 10 mm.

Η υψηλή ομοκεντρικότητα μεταξύ του στομίου και της οπής λέιζερ εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή αερίου και ενέργειας. Τα αυστηρά πρότυπα κατασκευής μας εγγυώνται συνέπεια 0.02 mm για καθαρές κοπές χωρίς συσσώρευση τήγματος. Τα ανθεκτικά κράματα χαλκού-ψευδαργύρου μεταφέρουν σωστά τα σήματα ενώ αντιστέκονται στην οξείδωση.

Για την καλύτερη ποιότητα, ταχύτητα και αντοχή στην κοπή και τη συγκόλληση με λέιζερ, επιλέξτε από τον εκτενή μας κατάλογο με βελτιστοποιημένα ακροφύσια λέιζερ υψηλής ακρίβειας. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για συμβουλές από ειδικούς.

Ακροφύσια λέιζερ 2024 Προς πώληση!

Αγορά ακροφύσια συγκόλλησης και κοπής με λέιζερ απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 3

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.