Αρχική - Προϊόντα - laser Πηγή

Πλατφόρμα Πηγή λέιζερ ινών | Πηγή λέιζερ UV | Πηγή λέιζερ CO2 | Πράσινη πηγή λέιζερ

Το λέιζερ, συντομογραφία του Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, είναι ένας ισχυρός τύπος φωτός που ενισχύεται μέσω της διαδικασίας διεγερμένης εκπομπής. Βρίσκει εκτεταμένες εφαρμογές σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανική κατασκευή, η επικοινωνία πληροφοριών, η βιοϊατρική επιστήμη, η έρευνα και ο στρατός. Αυτό οφείλεται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως χαμηλή απόκλιση, υψηλή φωτεινότητα, καλή μονοχρωματικότητα και καλή συνοχή.

Οι πηγές λέιζερ μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προδιαγραφών:

– Πλήρες μήκος κύματος: 213 nm έως 10600 nm
– Πλήρες πλάτος παλμού: νανοδευτερόλεπτα (ns) έως femtoseconds (fs)
– Πλήρης ισχύς λέιζερ: 3W έως 60KW

Μια πηγή λέιζερ αποτελείται συνήθως από τρία κύρια στοιχεία: μια πηγή αντλίας που παρέχει ενέργεια, ένα μέσο απολαβής που ενισχύει το λέιζερ και μια κοιλότητα συντονισμού που αντανακλά το φως μπρος-πίσω μέσω του μέσου απολαβής, με αποτέλεσμα ενισχυμένη ισχύ λέιζερ.

Οι πηγές λέιζερ μπορούν να ταξινομηθούν με βάση διάφορες διαστάσεις, όπως η μέθοδος αντλίας, το μέσο απολαβής, ο τρόπος λειτουργίας, η ισχύς εξόδου και το μήκος κύματος εξόδου. Για παράδειγμα, τα λέιζερ μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε οπτικά, ηλεκτρικά, χημικά, θερμικά και πυρηνικά λέιζερ αντλιών με βάση τις πηγές ενέργειας τους. Μπορούν επίσης να ταξινομηθούν σε λέιζερ υγρής, αερίου και στερεάς κατάστασης με βάση τα μέσα απολαβής τους.

Τα λέιζερ στερεάς κατάστασης και τα λέιζερ ινών είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι τύποι στην αγορά. Τα λέιζερ ινών είναι ιδανικά για μακροσκοπική κοπή μεταλλικών υλικών, συγκόλληση, διάτρηση και πυροσυσσωμάτωση λόγω της υψηλής μέσης ισχύος τους και των ισχυρών θερμικών επιδράσεων. Από την άλλη πλευρά, τα λέιζερ στερεάς κατάστασης προτιμώνται για λεπτή μικροεπεξεργασία λεπτών, εύθραυστων υλικών και μη μεταλλικών υλικών λόγω της υψηλής ισχύος αιχμής, των χαμηλών θερμικών επιδράσεων και της υψηλής ακρίβειας επεξεργασίας τους.

Οι πηγές λέιζερ μπορούν επίσης να κατηγοριοποιηθούν ως λέιζερ συνεχών κυμάτων ή παλμικών λέιζερ με βάση τους τρόπους λειτουργίας τους. Τα παλμικά λέιζερ χωρίζονται περαιτέρω σε λέιζερ μεγάλου παλμού (ms, us), βραχέων παλμών (ns) και εξαιρετικά βραχέων παλμών (ps, fs). Όσο στενότερο είναι το πλάτος του παλμού και όσο μικρότερο το μήκος κύματος, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιτεύξιμη ακρίβεια επεξεργασίας.

Τέλος, τα λέιζερ μπορούν να ταξινομηθούν σε υπέρυθρα, ορατά και υπεριώδη λέιζερ με βάση τα μήκη κύματος εξόδου τους. Διαφορετικά υλικά έχουν διαφορετικά εύρη απορρόφησης για διαφορετικά μήκη κύματος φωτός, επομένως χρησιμοποιούνται διαφορετικά λέιζερ μήκους κύματος για συγκεκριμένες εφαρμογές επεξεργασίας υλικού.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να βρείτε την πιο κατάλληλη πηγή λέιζερ για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας!

Πηγή λέιζερ 2024 με την καλύτερη τιμή Προς πώληση!

Αγορά πηγή ινών, UV, CO2 και πράσινου λέιζερ απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 9

Πηγή λέιζερ παλμικής ίνας MOPA – Σειρά LP

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $899.00 Για μαζικό αγοραστή.
  • Προηγμένη τεχνολογία ινών MOPA.
  • Ευρύ φάσμα ρυθμιζόμενου πλάτους παλμού & συχνότητας.
  • Πολύ ανταγωνιστική τιμή από .
  • 1 έτος επιπλέον εγγύηση καθώς έχουμε το δικό μας κέντρο επισκευών.

Πηγή λέιζερ ινών CW 300W – 6000W | Σειρά μεμονωμένης ενότητας

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $1,399.00 Για μαζικό αγοραστή.
Παρουσιάζουμε την τρίτη γενιά πηγών λέιζερ ινών συνεχούς κύματος απλής λειτουργίας από τη Raycus, που καλύπτουν μια σειρά από 300W έως 6000W.

3W – 5W Αερόψυκτος Πηγή λέιζερ DPSS UV | Σειρά LARK

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $2,399.00 Για μαζικό αγοραστή.
Παρουσιάζουμε την Air Cooled DPSS UV Laser Source από τη σειρά JPT LARK. Αυτή η πηγή λέιζερ διαθέτει μια αερόψυκτη δομή,

3W – 30W Υδροψύκτη Πηγή λέιζερ DPSS UV | Σειρά SEAL

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $1,199.00 Για μαζικό αγοραστή.
Οι πηγές λέιζερ UV της σειράς SEAL που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα δέσμης και τέλεια χαρακτηριστικά σημείου. Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός του

Λέιζερ Quasi Continuous Wave Fiber 75W – 600W

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $2,999.00 Για μαζικό αγοραστή.
Με συνεχείς και παλμικές λειτουργίες, εξαιρετικά σταθερή απόδοση εξόδου και εξαιρετική ποιότητα δέσμης, τα λέιζερ Quasi Continuous Wave Fiber Fiber κόβουν,

6000W – 80000W CW Πηγή λέιζερ ινών | Σειρά πολλαπλών μονάδων

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $99.00 Για μαζικό αγοραστή.
Παρουσιάζουμε την πηγή λέιζερ ινών CW υψηλής ισχύος Raycus 6000W-80000W. Αυτή η πηγή λέιζερ προσφέρει υψηλή απόδοση ηλεκτρο-οπτικής μετατροπής (>40%), εξαιρετική

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.