Πηγή λέιζερ Picosecond | Υπεργρήγορα λέιζερ | 355nm UV, 532nm Πράσινο, 1064nm IR

Οι πηγές λέιζερ Picosecond είναι ένας τύπος εξαιρετικά γρήγορου λέιζερ που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για βιομηχανικές εφαρμογές μικροεπεξεργασίας. Δεν έχουν σχεδόν καμία θερμική επίδραση, επιτρέποντας την επεξεργασία ενός ευρέος φάσματος υλικών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι διαφανή στις ορατές και εγγύς υπέρυθρες περιοχές. Η ανώτερη ποιότητα δέσμης αυξάνει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία της απόδοσης, ενώ η υψηλή ισχύς αιχμής υποστηρίζει πιο ακριβή επεξεργασία.

Τα λέιζερ Picosecond έχουν υψηλή παλμική ενέργεια, μεγάλη διάρκεια ζωής και λειτουργούν αποτελεσματικά και γρήγορα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σήμανση, διάτρηση, κοπή και άλλες εφαρμογές, παρέχοντας λεπτές και καθαρές τομές για ανάγκες επεξεργασίας σε επίπεδο μικρομέτρου με ελάχιστη θερμική επίδραση. Έχουν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές διαδικασίες διάτρησης/κοπής και χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες για την κοπή υλικών όπως φιλμ, κεραμικά, μέταλλο, γυαλί και πλαστικά.

Τα λέιζερ Picosecond προσφέρουν επίσης πλεονεκτήματα σε διαδικασίες όπως το μαύρισμα μετάλλου, η σήμανση πλαστικού και η αφαίρεση του χρώματος από το γυαλί. Το αποτέλεσμα των λέιζερ picosecond είναι πιο ευδιάκριτο και ξεκάθαρο, ενώ το χαρακτηριστικό χαμηλής διάχυσης θερμικής ενέργειας των λέιζερ picosecond επιτρέπει την απογύμνωση της βαφής χωρίς σχεδόν καμία ζημιά στο υλικό του υποστρώματος, ειδικά στο γυαλί και το πλαστικό.

Ο κατάλογος των υλικών που μπορούν να κοπούν με λέιζερ picosecond είναι εκτενής, συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα, του ανθρακούχου χάλυβα, του χαλκού, του αλουμινίου, των κραμάτων μαγνησίου και του γυαλιού. Χρησιμοποιούνται σε τομείς όπως τα κινητά τηλέφωνα, τα ηλεκτρονικά τσιπ FPC 3C και η ηλιακή ενέργεια. Ωστόσο, η πιο εξαιρετική απόδοση εξακολουθεί να είναι η διάτρηση και η κοπή γυαλιού, η οποία μπορεί να επιτύχει κάθετη κοπή χωρίς κωνικές τρύπες.

Η κοπή γυαλιού με λέιζερ είναι μια τεχνολογία χωρίς επαφή και χαμηλής ρύπανσης που είναι εύκολο να ελεγχθεί και παρέχει στους πελάτες μεγάλη άνεση. Η κοπή υψηλής ταχύτητας μπορεί να εξασφαλίσει τακτοποιημένα άκρα, καλή κατακόρυφη θέση και χαμηλή εσωτερική ζημιά. Γίνεται μια νέα λύση για τη βιομηχανία κοπής γυαλιού. Ειδικότερα, στην κοπή υψηλής ακρίβειας, οι υπερταχύτερες πηγές λέιζερ picosecond παρουσιάζουν μεγάλα πλεονεκτήματα λόγω του εξαιρετικά στενού πλάτους παλμού και των χαμηλών χαρακτηριστικών διάχυσης θερμικής ενέργειας. Ολοκληρώνουν τη θραύση του υλικού πριν μεταφερθεί η θερμότητα στα περιβάλλοντα υλικά, επιδεικνύοντας καλά αποτελέσματα στην κοπή εύθραυστου υλικού.

Τα λέιζερ Picosecond χρησιμοποιούν επεξεργασία χωρίς επαφή για την αποφυγή προβλημάτων όπως η κατάρρευση της άκρης και το ράγισμα που μπορεί να προκύψουν με τις παραδοσιακές μεθόδους κατεργασίας. Έχουν υψηλή ακρίβεια, δεν δημιουργούν μικρορωγμές, σπασίματα ή θραύσματα, έχουν υψηλές ιδιότητες κατά της θραύσης και δεν απαιτούν δευτερεύοντα έξοδα κατασκευής όπως πλύσιμο, γυάλισμα ή λείανση. Αυτό μειώνει το κόστος ενώ βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του τεμαχίου εργασίας και την αποτελεσματικότητα επεξεργασίας.

● Δημόσια Εταιρεία 0.5 δισεκατομμυρίων USD, Κωδικός Μετοχής: 688291.
● 300+ διεθνή μέλη.
● 100+ Μηχανικοί Ε&Α.
● 20%+ των εσόδων για δαπάνες Ε&Α.
● 5000+ πελάτες σε 100+ χώρες.
● Βασικός προμηθευτής των περισσότερων κατασκευαστών μηχανών λέιζερ.
● Νο. 1 SPIE PRISMAWARDS (Highest Honor of World Laser Industry) Φιναλίστ, Κατηγορία Λογισμικού.

Δείχνοντας το μόνο αποτέλεσμα

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.