Αρχική - Προϊόντα - laser Πηγή - Παλμικό λέιζερ ινών

Πλατφόρμα Πηγή λέιζερ παλμικής ίνας | 20W 30W 50W 100W

Οι πηγές λέιζερ παλμικής ίνας με μεταγωγή Q είναι λέιζερ υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιούνται ευρέως σε μια ποικιλία βιομηχανικών και επιστημονικών εφαρμογών. Αυτά τα λέιζερ είναι γνωστά για την υψηλή ισχύ αιχμής, τη μικρή διάρκεια παλμού και την εξαιρετική ποιότητα δέσμης. Είναι ιδανικά για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Η πηγή λέιζερ παλμικής ίνας υττέρβιο είναι διαθέσιμη σε μια σειρά επιλογών ισχύος, συμπεριλαμβανομένων των 20W, 30W, 50W και 100W. Αυτό διευκολύνει την εύρεση μιας πηγής λέιζερ που να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Αυτά τα λέιζερ έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν απόδοση υψηλής ποιότητας για μεγάλη διάρκεια ζωής, καθιστώντας τα μια οικονομικά αποδοτική λύση για πολλές εφαρμογές.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των πηγών λέιζερ παλμικής ίνας με μεταγωγή Q είναι η εξαιρετική τους ποιότητα δέσμης. Αυτό τους επιτρέπει να παράγουν δέσμες υψηλής εστίασης, ακριβείας που είναι ιδανικές για εφαρμογές όπως η μικροκατεργασία, η σήμανση με λέιζερ και η χάραξη με λέιζερ. Επιπλέον, η σύντομη διάρκεια παλμού αυτών των λέιζερ τα καθιστά κατάλληλα για εφαρμογές που απαιτούν επεξεργασία υψηλής ταχύτητας.

Συνολικά, εάν χρειάζεστε μια πηγή λέιζερ υψηλής απόδοσης για βιομηχανικές ή επιστημονικές εφαρμογές ακριβείας, μια πηγή λέιζερ με παλμικές ίνες υττέρβιο μπορεί να είναι η τέλεια λύση. Με μια σειρά επιλογών ισχύος και εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης, αυτά τα λέιζερ αποτελούν μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για πολλές εφαρμογές.

2024 Καλύτερη πηγή λέιζερ παλμικής ίνας Προς πώληση!

Αγορά Πηγή λέιζερ παλμικής ίνας 20W-100W απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 4

Πηγή λέιζερ παλμικής ίνας MOPA – Σειρά LP

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $899.00 Για μαζικό αγοραστή.
  • Προηγμένη τεχνολογία ινών MOPA.
  • Ευρύ φάσμα ρυθμιζόμενου πλάτους παλμού & συχνότητας.
  • Πολύ ανταγωνιστική τιμή από .
  • 1 έτος επιπλέον εγγύηση καθώς έχουμε το δικό μας κέντρο επισκευών.

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.