Πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων

Καλώς ήρθατε στο Laser Best Price! Δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ικανοποίησή σας με κάθε αγορά. Η Πολιτική Επιστροφών και Επιστροφών Χρημάτων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σαφήνεια και διαφάνεια σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας όταν κάνετε μια αγορά από τον ιστότοπό μας, laserchina.com. Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική πριν κάνετε μια παραγγελία. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για την επιστροφή των εμπορευμάτων και το κόστος μεταφοράς επιστροφής θα πρέπει να πληρωθεί από τον πελάτη, εάν όχι πρόβλημα ποιότητας προϊόντος.

1. Επιστρέφει

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιστροφή εντός 30 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για να είναι επιλέξιμο για επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα είδη, όπως εξατομικευμένα ή προσαρμοσμένα προϊόντα, ενδέχεται να μην είναι επιλέξιμα για επιστροφή, εκτός εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά την άφιξη.

2. Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας ειδοποιήσουμε για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας. Εάν εγκριθεί, η επιστροφή χρημάτων σας θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Λάβετε υπόψη ότι τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται και τυχόν ισχύοντα έξοδα αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων.

3. Διαδικασία επιστροφής

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών στη διεύθυνση info@laserchina.com με τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον λόγο επιστροφής. Η ομάδα μας θα σας παράσχει περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος. Βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο είναι συσκευασμένο με ασφάλεια για την αποφυγή ζημιών κατά τη μεταφορά.

4. Χρόνος Επεξεργασίας

Μόλις λάβουμε το προϊόν που επιστράφηκε, αφήστε 3 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την επιστροφή σας και να εκδόσουμε την επιστροφή χρημάτων σας. Εκτιμούμε την υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

5. Πολιτική ανταλλαγής

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν προσφέρουμε ανταλλαγές. Εάν επιθυμείτε να ανταλλάξετε ένα προϊόν με διαφορετικό μέγεθος, χρώμα ή στυλ, συνιστούμε να ξεκινήσετε μια επιστροφή και να κάνετε μια νέα παραγγελία για το επιθυμητό αντικείμενο.

Πολιτική Αποστολών

Προσπαθούμε να παρέχουμε σαφείς και διαφανείς πληροφορίες αποστολής στους πελάτες μας. Η πολιτική αποστολής μας περιλαμβάνει τις ακόλουθες λεπτομέρειες:

1. Τρόποι Αποστολής

Από προεπιλογή, προσφέρουμε θαλάσσια ναυτιλία για όλες τις παραγγελίες. Ωστόσο, εναλλακτικές μέθοδοι αποστολής, όπως αεροπορικές μεταφορές ή ταχεία αποστολή, ενδέχεται να είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές επιλογές αποστολής.

2. Χρόνος αποστολής

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται συνήθως εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι χρόνοι επεξεργασίας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης αποστολής με πληροφορίες παρακολούθησης.

3. Ωρα παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο τρόπο αποστολής. Ενώ προσπαθούμε να παραδίδουμε τις παραγγελίες έγκαιρα, αφήστε έως και 14 ημέρες για την παράδοση. Ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις λόγω παραγόντων πέρα ​​από τον έλεγχό μας, όπως η τελωνειακή επεξεργασία ή οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

4. Διεθνής Ναυτιλία

Προσφέρουμε διεθνή αποστολή σε επιλεγμένες χώρες. Οι διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετα τελωνειακά τέλη, φόρους ή εισαγωγικούς δασμούς που επιβάλλονται από τη χώρα προορισμού. Αυτές οι χρεώσεις είναι ευθύνη του πελάτη και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς ή στα έξοδα αποστολής. Επικοινωνήστε με το τοπικό σας τελωνείο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πιθανές χρεώσεις που σχετίζονται με την παραγγελία σας.

5. Πληροφορίες παρακολούθησης

Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης μέσω email για να παρακολουθείτε την πρόοδο της παράδοσής σας. Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες παρακολούθησης ενδέχεται να χρειαστούν έως και 24 ώρες για να γίνουν διαθέσιμες μετά την αποστολή της παραγγελίας σας.

Επικοινωνια

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Επιστροφών και Επιστροφών Χρημάτων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Υποστήριξης Πελατών στη διεύθυνση info@laserchina.com Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία αγορών σας με το Laser Best Price είναι θετική.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Επιστροφών και Επιστροφών χρημάτων ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα ισχύουν αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπό μας. Ελέγξτε αυτήν την πολιτική περιοδικά για ενημερώσεις.

Κάνοντας μια παραγγελία στο laserchina.com, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφών και Επιστροφής Χρημάτων.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Laser Best Price!