Αρχική - Προϊόντα - laser Πηγή - Λέιζερ ινών MOPA

Πλατφόρμα Πηγή λέιζερ παλμικής ίνας MOPA | 20W 30W 50W 60W 80W 100W 200W 350W

Η πηγή λέιζερ ινών MOPA (Master Oscillator-Power Amplifier) ​​είναι με έναν τύπο δομής λέιζερ που συνδυάζει έναν ταλαντωτή λέιζερ με έναν ενισχυτή. Στον βιομηχανικό τομέα, το λέιζερ ινών MOPA αναφέρεται σε ένα μοναδικό λέιζερ παλμικών ινών νανοδευτερόλεπτου που αποτελείται από μια πηγή σπόρων λέιζερ ημιαγωγών και έναν ενισχυτή ινών που κινείται από ηλεκτρικούς παλμούς.

Το κύριο πλεονέκτημα των λέιζερ ινών MOPA είναι ότι το πλάτος του παλμού εξόδου είναι ανεξάρτητα ρυθμιζόμενο (που κυμαίνεται από 2 ns έως 500 ns) και η συχνότητα επανάληψης μπορεί να είναι τόσο υψηλή όσο megahertz. Το εύρος ρύθμισης παραμέτρων των λέιζερ ινών MOPA είναι ευρύ, επομένως, εκτός από την κάλυψη συμβατικών εφαρμογών επεξεργασίας λέιζερ νανοδευτερόλεπτων, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ορισμένες μοναδικές εφαρμογές επεξεργασίας ακριβείας με στενό πλάτος παλμού, υψηλή συχνότητα επανάληψης και υψηλή ισχύ αιχμής.

Συνοπτικά, σε σύγκριση με τα λέιζερ ινών με μεταγωγή Q, τα λέιζερ ινών MOPA έχουν μεγαλύτερο εύρος παραμέτρων λέιζερ, πιο ευέλικτη ρύθμιση και πιο ολοκληρωμένο φάσμα εφαρμογών.

2024 Καλύτερη πηγή λέιζερ ινών MOPA Προς πώληση!

Αγορά Πηγή λέιζερ ινών MOPA 20W-250W απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 3

Πηγή λέιζερ παλμικής ίνας MOPA – Σειρά LP

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $899.00 Για μαζικό αγοραστή.
  • Προηγμένη τεχνολογία ινών MOPA.
  • Ευρύ φάσμα ρυθμιζόμενου πλάτους παλμού & συχνότητας.
  • Πολύ ανταγωνιστική τιμή από .
  • 1 έτος επιπλέον εγγύηση καθώς έχουμε το δικό μας κέντρο επισκευών.

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.