Πλατφόρμα Πηγή λέιζερ ινών QCW | 75W 150W 300W 600W 2000W

Το λέιζερ QCW, συντομογραφία του Quasi-Continuous Wave Fiber Laser, είναι ένας τύπος λέιζερ ημιαγωγών που μπορεί να επιτύχει σχεδόν συνεχή έξοδο. Χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μοτίβο πλήρωσης για την επίτευξη συνεχούς απόδοσης λέιζερ, το οποίο έχει φέρει νέες δυνατότητες για την τεχνολογία λέιζερ.

Το λέιζερ QCW έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως υψηλή ισχύ, υψηλή απόδοση, εξαιρετική ποιότητα δέσμης, μικρό μέγεθος και χαμηλό κόστος, καθιστώντας το κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές. Επιπλέον, έχει χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης ενέργειας από άλλα λέιζερ, ειδικά σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ YAG, γεγονός που το καθιστά πιο οικονομικό.

Το λέιζερ QCW είναι ένα ισχυρό, αξιόπιστο και πρακτικό λέιζερ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές εφαρμογές για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών. Παρέχει νέες δυνατότητες και φέρνει ευεργετικές βελτιώσεις στην τεχνολογία λέιζερ. Το λέιζερ ινών QCW μπορεί να λειτουργήσει σε παλμικές και συνεχείς λειτουργίες, επομένως ένα μόνο λέιζερ μπορεί να χειριστεί διάφορες εργασίες επεξεργασίας που προηγουμένως απαιτούσαν δύο διαφορετικά λέιζερ για να ολοκληρωθούν. Αυτό το χαρακτηριστικό του δίνει περισσότερα πλεονεκτήματα επεξεργασίας.

Η πηγή λέιζερ QCW έχει εφαρμοστεί σε διάφορες βιομηχανίες για διαφορετικές εργασίες επεξεργασίας. Για παράδειγμα, στη βιομηχανία ηλεκτρονικών 3C, το λέιζερ QCW είναι κατάλληλο για συγκόλληση βυσμάτων μικρού μεγέθους λόγω των μικρότερων και πιο επίπεδων σημείων συγκόλλησης σε σύγκριση με το YAG Laser. Στη βιομηχανία συγκόλλησης ιατρικών αξεσουάρ ακριβείας, το λέιζερ QCW είναι κατάλληλο για τη συγκόλληση μικρών πυλώνων από κράμα τιτανίου σε καλύμματα από κράμα τιτανίου λόγω του μικρού μεγέθους του σημείου και του ακριβούς ενεργειακού ελέγχου του.

Συνοπτικά, το λέιζερ ινών QCW είναι ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό λέιζερ που μπορεί να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά λέιζερ σε πολλές εφαρμογές. Τα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν υψηλή ισχύ αιχμής, υψηλή ενεργειακή σταθερότητα παλμών και ακρίβεια ελέγχου ενέργειας. Είναι επίσης συμβατό με διαφορετικά σενάρια και έχει πολλαπλές διαμέτρους πυρήνα ινών εξόδου για να διαλέξετε για διαφορετικές εφαρμογές.

2024 Καλύτερη πηγή λέιζερ ινών QCW Προς πώληση!

Αγορά Πηγή λέιζερ ινών QCW 75W-2000W απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 2

Λέιζερ Quasi Continuous Wave Fiber 75W – 600W

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $2,999.00 Για μαζικό αγοραστή.
Με συνεχείς και παλμικές λειτουργίες, εξαιρετικά σταθερή απόδοση εξόδου και εξαιρετική ποιότητα δέσμης, τα λέιζερ Quasi Continuous Wave Fiber Fiber κόβουν,

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.