Πλατφόρμα Πηγή λέιζερ DPSS UV | 3W 5W 10W 15W 20W 25W 30W

Τα λέιζερ UV με μήκος κύματος 355 nm χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όπως μικρό μήκος κύματος, μικρή διάρκεια παλμού, εξαιρετική ποιότητα δέσμης, υψηλή ακρίβεια και υψηλή ισχύ αιχμής. Σε σύγκριση με τα πράσινα και υπέρυθρα λέιζερ, τα λέιζερ υπεριώδους ακτινοβολίας έχουν μικρότερο θερμικό αποτέλεσμα και υψηλότερους ρυθμούς απορρόφησης στα υλικά λόγω του μικρότερου μήκους κύματος τους. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για «ψυχρή επεξεργασία» υλικών.

Τα λέιζερ UV έχουν μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τύπους λέιζερ. Μπορούν να περιορίσουν τη θερμική καταπόνηση κατά την επεξεργασία, μειώνοντας τη ζημιά στο τεμάχιο εργασίας και διατηρώντας την ακεραιότητά του. Μπορούν ακόμη και να αλλάξουν άμεσα τις δομές της μοριακής αλυσίδας, καθιστώντας τις κατάλληλες για επεξεργασία εξαιρετικά ακριβείας ευαίσθητων στη θερμότητα υλικών σε μικροκλίμακα και νανοκλίμακα. Τα λέιζερ UV είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για την επεξεργασία μη μεταλλικών υλικών όπως κεραμικά, γυαλί, πλαστικά και χαρτί.

Σε συγκεκριμένες εφαρμογές, τα λέιζερ υπεριώδους ακτινοβολίας είναι χρήσιμα για την επεξεργασία μαλακών πλαστικών, εύκαμπτων πλακών τυπωμένου κυκλώματος (FPC) και των υλικών υποστρώματος τους όπως το πολυιμίδιο. Αυτά τα υλικά απαιτούν λέιζερ υπεριώδους ακτινοβολίας για επεξεργασία ακριβείας και δεν μπορούν να υποστούν επεξεργασία με λέιζερ υπερύθρων.

Μια άλλη εφαρμογή που επωφελείται από το μικρό μέγεθος δέσμης και τις ιδιότητες χαμηλής θερμικής καταπόνησης των λέιζερ UV είναι η μικροδιάτρηση. Τα λέιζερ υπεριώδους ακτινοβολίας μπορούν να ανοίξουν τρύπες έως και 10μm εστιάζοντας μια κάθετη δέσμη κατευθείαν μέσα από το υπόστρωμα.

Για την επεξεργασία κεραμικών, τα λέιζερ υπεριώδους ακτινοβολίας είναι απαραίτητα λόγω της ακρίβειας και της ικανότητάς τους να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της λεπτής επεξεργασίας κεραμικών. Το CO2 και τα πράσινα λέιζερ δεν μπορούν να επιτύχουν το ίδιο επίπεδο ακρίβειας. Τα λέιζερ UV χρησιμοποιούνται για σήμανση, κοπή και διάτρηση κεραμικών.

Συνοπτικά, τα λέιζερ UV με μήκος κύματος 355 nm και ισχύ που κυμαίνεται από 3W έως 25W είναι μια εξαιρετική επιλογή για βιομηχανικές εφαρμογές που απαιτούν επεξεργασία ακριβείας τόσο των μεταλλικών όσο και των μη μεταλλικών υλικών.

2023 Καλύτερη πηγή λέιζερ DPSS UV Προς πώληση!

Αγορά Πηγή λέιζερ UV dpss 3W-30W απευθείας από τον κατασκευαστή Best Price, με προσιτή και φθηνή τιμή.

Εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων 3

3W – 5W Αερόψυκτος Πηγή λέιζερ DPSS UV | Σειρά LARK

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $2,399.00 Για μαζικό αγοραστή.
Παρουσιάζουμε την Air Cooled DPSS UV Laser Source από τη σειρά JPT LARK. Αυτή η πηγή λέιζερ διαθέτει μια αερόψυκτη δομή,

3W – 30W Υδροψύκτη Πηγή λέιζερ DPSS UV | Σειρά SEAL

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $1,199.00 Για μαζικό αγοραστή.
Οι πηγές λέιζερ UV της σειράς SEAL που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα δέσμης και τέλεια χαρακτηριστικά σημείου. Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός του

Περισσότερα προϊόντα ανεβαίνουν, Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες εκ των προτέρων.

Βαθμολογήθηκε 0 από 5
Από $9.99 Για μαζικό αγοραστή.
Αν και το προϊόν είναι έτοιμο, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα μας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.